Administreaza online contul tau de Fill&Go

Reincarca Fill&Go Debit sau plateste factura Fill&Go Credit din Contul Personal

Contul Personal

Gestioneaza si monitorizeaza flota in timp real din Contul Business

Contul Business

Cardul Fill&GoDebit

Un card plin cu beneficii

Reduceri de pret la carburant si produse din magazine

Alimentezi si pleci!

Il primesti pe loc

Il incarci cand vrei, cat vrei

Ce este Fill&Go Debit?

  • Cardul Fill&Go Debit reprezinta o solutie imediata pentru optimizarea timpului de alimentare si a resurselor financiare
  • Cardul Fill&Go Debit este securizat, cu cip, fiind identificabil prin seria inscrisa pe el si prin codul de client Fill&Go care iti este alocat. Este un card pe care il poti alimenta cu ce suma doresti, oricand doresti si care iti aduce o multime de beneficii in statiile Rompetrol. Poti sa iti alimentezi contul Fill&Go cu diverse sume, prin numeroase modalitati de plata, inclusiv online, si poti sa vezi istoricul trazactiilor si reducerile obtinute din contul tau Fill&Go. Simplu si rapid!
  • Datorita reducerilor de pret acordate, vei putea achizitiona carburant aditivat de calitate, la un pret extrem de atractiv. In plus, se acorda reduceri de pret pentru majoritatea produselor din magazin si restaurantul HEI.

Cardul Fill&Go Debit poate fi folosit in reteaua de statii Rompetrol, Rompetrol Partener* si Expres*.

*Numai pentru carburant.

Cum te ajuta acest card?

10%

la produse din restaurantul Hei

7%

la produse din magazine*

*Exclusiv in statiile Rompetrol. Cu exceptia carburantului de orice fel, rovinietelor, produselor din sfera telecom, tigarilor si produsele din tutun, taxelor de peaj si alte taxe.

Carburant

10 bani/litru benzina pentru achizitii lunare >20 litri

8 bani/litru motorina/GPL pentru achizitii lunare >20 litri**

5 bani/litru pentru achizitii lunare <20 litri

**In cazul in care Cumparatorul achizitioneaza in cursul unei luni calendaristice o cantitate de cel putin 20 de litri de carburant, Vanzatorul acorda Cumparatorului un discount in valoare de 0,08 lei/litru TVA inclus fata de pretul afisat la pompa, pentru motorina/GPL achizitionate in cursul lunii respective si un discount in valoare de 0,10 lei/litru TVA inclus fata de pretul afisat la pompa, pentru benzina achizitionata in cursul lunii respective.

REDUCERI LA PARTENERI

Discounturi considerabile la produse si servicii in campanii promotionale derulate impreuna cu parteneri. Acestea vor fi afisate periodic.

Ofertele sunt exclusive

Cardul tau Fill&Go te rasplateste! Ai parte de o reducere de 10% pentru restaurantele participante! Vezi lista restaurante.

Identificare la pompa in toate statiile Rompetrol, Rompetrol Partener si Rompetrol Expres

Timpul de alimentare se reduce considerabil. Pur si simplu, alimentezi si pleci!

Gestionezi eficient finantele personale

Economisesti bani datorita numeroaselor reduceri

Poti oferi carduri si membrilor familiei

Ai acces instant online la istoricul tranzactiilor

Usor de obtinut

Usor de folosit

Simplu de reincarcat

Cum obtii cardul?

Cardul Fill&Go Debit poate fi obtinut pe loc din orice statie Rompetrol sau in punctele de lucru ale vanzatorilor autorizati (vezi lista completa a locatiilor).

Tot ce trebuie sa faci este sa-l soliciti, sa-l inregistrezi si sa faci o prima incarcare a contului. Dureaza cateva minute!

Vanzatorul va completa un formular cu datele tale personale si te va ruga sa-l semnezi, dupa care iti va inmana kit-ul de card. Acesta contine cardul propriu-zis, PIN-ul si o scrisoare cu instructiuni.

Fara taxa de emitere
Fara taxa de administrare
Fara documentatie suplimentara


Daca esti client Fill&Go si iti doresti sa treci la optiunea de debit sau ai mai avut card Fill&Go si iti doresti noul card, te rugam sa ne trimiti o cerere la FGPersonalDebit@rompetrol.com.
Este necesara alegerea unuia dintre cele doua produse, Fill&Go Credit si Fill&Go Debit, nu poti beneficia simultan de ambele carduri.

Cum il folosesti?

Activeaza

Poti face acest lucru in punctul din care ai obtinut cardul.

Alimenteaza cardul

Pentru a te bucura de reduceri cu Fill&Go Debit, trebuie sa-l alimentezi mai intai. Ai mai multe optiuni in ceea ce priveste incarcarea cardului cu sume de bani

In statiile Rompetrol

Poti achita cash sau cu card bancar. Apoi, poti folosi cardul imediat

In punctele de vanzare partener

Se poate alimenta cu maxim 600 lei in momentul in care obtii cardul. Apoi poti folosi cardul imediat

Online prin Fill&Go Manager

Este necesar sa-ti creezi cont in prealabil. Nu exista limita minima sau maxima in ceea ce priveste suma alimentata. Banii sunt disponibili imediat

Transfer bancar

Prin internet banking sau depunere de numerar. Nu exista limita minima sau maxima in ceea ce priveste suma alimentata. Banii se vor regasi in cont in 1-2 zile. Platile se pot face in oricare din urmatoarele conturi bancare:

Rompetrol Downstream, cod fiscal RO12751583

BCR: RO06 RNCB 0072 0013 3914 0018

Raiffeisen: RO41 RZBR 0000 0600 1829 0169

ING: RO83 INGB 0001 0081 9457 8930

Foarte important! La efectuarea platii, se va specifica codul de client Fill&Go pentru care se face plata.
Pentru depunerile online se pot utiliza doar carduri emise in Romania.

Te identifici cu cardul la pompa

Cu Fill&Go Debit te identifici la pompa si poti reduce timpul de alimentare de pana la 3 ori. Uneori chiar si mai mult!

Introdu cardul in cititorul de la pompa.

Tasteaza codul PIN.

Vezi suma maxima de care poti alimenta. Scoate cardul.

Alimenteaza. Pompa se opreste automat la atingerea sumei maxime.

La final, poti solicita chitanta la pompa.

Bucura-te de reduceri

Plateste cu cardul Fill&Go Debit cumparaturile in restaurantele Hei si magazinele Rompetrol si beneficiezi de reduceri de 10% si respectiv 7% (exceptie carburantul de orice fel, rovinietele, produsele din sfera telecom, tigarile si produsele din tutun, taxele de peaj si alte taxe).

Achizitioneaza produse cu reduceri considerabile in cadrul promotiilor cu magazinele partenere.

Primesti periodic factura

La inceputul fiecarei luni calendaristice, vei primi o factura pentru achizitiile totale din luna precedenta (factura o primesti la inceputul lunii pentru tranzactiile din luna anterioara). Factura se primeste in format electronic in termen de 2 zile lucratoare de la data facturarii si, in cazul in care doresti primirea facturii si in format fizic, in termen de 5 zile lucratoare de la data facturarii.

In factura se vor regasi, individualizate, reducerile de pret acordate. Suma totala facturata reprezinta valoarea cumulata a produselor achizitionate din care au fost scazute discounturile acordate conform acordului comercial semnat intre parti.

Consulta istoricul tranzactiilor

Oricand doresti, folosind codul tau de client, poti accesa siteul www.fillandgo.ro si actionand butonul Cont Personal, te poti autentifica in contul tau si poti vizualiza achizitiile efectuate, facturile, platile efectuate in contul client si suma disponibila in cont client pentru viitoare achizitii.

In factura se vor regasi, individualizate, reducerile de pret acordate. Suma totala facturata reprezinta valoarea cumulata a produselor achizitionate din care au fost scazute discounturile acordate conform acordului comercial semnat intre parti.

Acceseaza site-ul www.fillandgo.ro

Selecteaza butonul Cont Personal

Selecteaza butonul “Activare Cont”

Completeaza informatiile solicitate, respectiv: codul de client; seria cardului; adresa e-mail

Vei primi pe adresa de e-mail, un cod de autorizare cu ajutorul caruia vei configura un user si parola aferente accesarii contului personal

FILL&GO – Platesti online si castigi timp