Administreaza online contul tau de Fill&Go

Reincarca Fill&Go Debit sau plateste factura Fill&Go Credit din Contul Personal

Contul Personal

Gestioneaza si monitorizeaza flota in timp real din Contul Business

Contul Business

Business

Fill&Go controleaza mersul afacerii dumneavoastra!

Fill&Go de la Rompetrol ofera controlul detaliilor flotei dumneavoastra de autovehicule. Identifica automat fiecare masina in momentul alimentarii, stocheaza informatii in timp real printr-o tehnologie unica, integreaza datele selectate si emite rapoarte relevante. Totul pentru ca dumneavoastra sa configurati perspectivele afacerii de succes din 3 pasi:

Instalati Fill&Go

Alimentati flota fara numerar

Controlati totul in timp real

 • Fill&Go Card

  CARD

  Este un card de companie securizat cu cod PIN care iti permite achizitionarea pe credit a carburantilor si produselor din statiile Rompetrol.

  Tranzactii
  securizate

  Prevenirea
  fraudelor

  Achizitionare
  pe credit

 • Fill&Go Ring

  RING

  O adevarata inovatie in domeniu, Fill&Go Ring este o solutie care permite controlul complet al flotei prin identificarea automata a autovehiculelor care alimenteaza in statiile Rompetrol.

  Sistem de
  management
  al flotei

  Control asupra
  alimentarii

  Reduce
  consumul

 • Fill&Go Easy Ring

  EASY RING

  Pentru a creste nivelul de siguranta si rapiditate in care se desfasoara tranzactiile in interiorul statiilor de carburant, Fill&Go a introdus serviciul Easy Ring. Acesta reprezinta un instrument de control care poate fi atasat oricarui autovehicul, securizand alimentarea acestuia.

  Fuel
  control

  Identificare
  la pompa

  Sistem
  automatizat

 • Plata in avans

  PREPAID

  Pentru ca nevoile companiei tale sa fie mereu acoperite, poti achizitiona carburant cu reducere de 8 bani pe litru pe carduri prepaid, indiferent de cantitatea alimentata lunar, si gestiona mai usor bugetul alocat.

  Economie de
  timp

  Plata
  facila

  Reducere
  8 bani/litru

Fill&Go Vehicle Control

Fill&Go Vehicle Control

Fill&Go Vehicle Control

Fill&Go Vehicle Control este destinat imbunatatirii sistemului de management al flotei proprii prin asigurarea unei monitorizari complexe a fiecarui vehicul.

Fill&Go Vehicle Control este o solutie integrata de monitorizare a parcului auto prin tehnologie GPS (Global Positioning System). Solutia iti ofera posibilitatea de a administra flota companiei: puteti vedea unde se afla vehiculele inregistrate, prin vizualizarea in timp real a pozitiei fiecaruia dintre ele pe harta, puteti afla informatii despre traseul si distantele parcurse de acestea, vitezele de deplasare si istoricul rutelor.

Cu ajutorul Fill&Go Vehicle Control poti optimiza, simplu si rapid, activitatea companiei tale.

Optimizarea
activitatii

Monitorizarea
vehiculelor

Evaluare
completa

 • Fill&Go FIXED UNIT 9 MC

  FIXED UNIT 9 MC

  Fill&Go a conceput pentru tine un rezervor de motorina care sa iti fie tot timpul la indemana. Astfel, vei evita aglomeratia, cozile, vei putea sa controlezi tot timpul cantitatea de carburant de care ai nevoie si vei afla de ce accesul la resurse se traduce prin succes.

  Citeste mai departe

  FIXED UNIT 9 MC

  Fill&Go a conceput pentru tine un rezervor de motorina care sa va fie tot timpul la indemana. Astfel, vei evita aglomeratia, cozile, vei putea sa controlezi tot timpul cantitatea de carburant de care ai nevoie si vei afla de ce accesul la resurse se traduce prin succes.

  Componente Fill&Go Fixed Unit:

  Rezervor cu o capacitate de 9 mc.

  Bazin de retentie care previne eventualele scurgeri.

  Pompa cu debit marit.

  Acoperis de protectie.

  Afisaj al nivelului de carburant din rezervor.

  Sistem de alimentare cu inel.

  Detalii de functionare si instalare:

  Rezervorul se va aproviziona doar cu Efix Diesel.

  Pompa mecanica are un debit de 70 l/minut.

  Robinet instalat pentru evacuarea rezervoarelor la curatare.

  Inovatia tehnologica presupune minima interventie a factorului uman (doar la alimentare si verificare), totul realizandu-se in mod automat.

  Pentru o utilizare corecta, rezervorul trebuie instalat pe un plan perfect orizontal (in cazul in care nu dispui de o platforma betonata, Rompetrol iti pune la dispozitie schita pentru platforma).

  Rezervorul este prevazut cu sistemul Fill&Go, iar alimentarile se fac doar pe baza de Fill&Go Ring si Fill&Go EasyRing. De asemenea, este dotat cu un sistem tehnologic complex care permite colectarea informatiilor.

  Informatiile colectate sunt trimise via internet si sunt structurate sub forma unor rapoarte, puse la dispozitia ta prin aplicatia Fill&Go Fuel Control.

  Rompetrol se face responsabil cu transportul si instalarea rezervorului in locatia aleasa.

  UTILIZARE

  Fill&Go Fixed Unit - un rezervor de carburant amplasat chiar în curtea companiei tale.

  Toate tranzactiile efectuate sunt disponibile pe acest site prin intermediul aplicatiei Fill&Go Fuel Control.

  Fill&Go Fixed Unit nu este doar un rezervor la indemana, ci o solutie eficienta pentru managementul parcului tau auto, deci o importanta resursa a unei afaceri reusite.

  ;
 • Fill&Go FIXED UNIT 20 MC

  FIXED UNIT 20 MC

  Fill&Go Fixed Unit - un rezervor de carburant amplasat chiar în curtea institutiei tale.

  Citeste mai departe

  FIXED UNIT 20 MC

  Fill&Go Fixed Unit - un rezervor de carburant amplasat chiar în curtea institutiei tale.

  Acesta foloseste componentele de baza ale serviciului Fill&Go Fuel Control – Fill&Go Ring si aplicatia Fill&Go Fuel Control – si, implicit, inglobeaza beneficiile acestora.

  In plus, Fill&Go Fixed Unit ofera un amplasament convenabil si un control mai riguros asupra alimentarilor.

  Fill&Go Fixed Unit are urmatoarele componente:

  Un rezervor cu o capacitate de 20 de mc

  Pompa rapida, prevazuta cu un inel electronic care permite alimentarea numai dupa ce masina a fost identificata (Fill&Go Ring)

  Un printer nefiscal

  Un cititor automat al stocului

  Un display client.

  Avantaje la instalare

  Fill&Go Fixed Unit este oferit in custodie, in condiţiile unei aprovizionari minime lunare de 60 de mc

  Managementul consumului prin aplicaţia Fill&Go Fuel Control

  Managementul stocului si aprovizionarea automata cu carburant de calitate, Efix Diesel sau Efix (dupa necesitaţi), special aditivat pentru protecţia motorului

  Ce trebuie sa asiguri?

  Pregatirea spaţiului de amplasare si obţinerea autorizaţiei pentru Fill&Go Fixed Unit

  Costul amplasarii si mentenanţei Fill&Go Fixed Unit

  Echiparea flotei cu sistemul Fill&Go Ring

  Care sunt beneficiile?

  Proximitate – rezervorul este amplasat chiar in curtea companiei tale

  Prevenirea fraudei la carburant, management eficient si controlul deplin asupra flotei prin Fill&Go Ring si aplicaţia Fill&Go Fuel Control

  Managementul complet al alimentarilor din flota (sistemul inregistreaza atat alimentarile din Fill&Go Fixed Unit, cat si din staţiile Rompetrol)

  ;
 • Fill&Go RING

  RING

  O adevarata inovatie in domeniu, Fill&Go Ring este o solutie care permite controlul complet al flotei prin identificarea automata a autovehiculelor care alimenteaza in statiile Rompetrol. Aceasta identificare este posibila datorita unui dispozitiv montat pe autovehicul.

  Citeste mai departe

  RING

  O adevarata inovatie in domeniu, Fill&Go Ring este o solutie care permite controlul complet al flotei prin identificarea automata a autovehiculelor care alimenteaza in statiile Rompetrol. Aceasta identificare este posibila datorita unui dispozitiv montat pe autovehicul.

  Acest dispozitiv este format din 2 elemente:

  Unitatea de identificare autovehicul (UIA), are inregistrate datele de identificare ale masinii (companie, departament, nr. inmatriculare). Inregistreaza din bordul masinii kilometrii parcursi, ore functionare motor si alte evenimente intre doua alimentari

  Inel emitator-receptor montat in jurul orificiului de alimentare al rezervorului care este conectat cu un cablu la UIA

  Procesul de alimentare incepe odata cu inserarea pistolului pompei in rezervorul de alimentare al autovehiculului. In acest moment inelul montat in jurul rezervorului masinii comunica cu echipamentul de pe pompa (un inel de emisie receptie montat pe pistolul pompei) si toate informatiile referitoare la autovehicul sunt verificate si alimentarea este autorizata cu tipul potrivit de carburanti.

  La incheierea procesului de alimentare, vor fi inregistrate automat cantitatea de carburant alimentat, tipul carburantului, ora si data la care s-a efectuat alimentarea, numarul masinii, kilometrajul de la bordul autovehiculului, ore functionare motor, etc.

  Toate aceste informatii contribuie la generarea de rapoarte, grafice si analize utile managerilor de flota privind: consumul mediu pe fiecare autovehicul/pe toata flota, stabilirea perioadei de intretinere a autovehiculelor, monitorizarea perfomantelor acestora, etc.

  Cel mai atragator aspect al Fill&Go RING este neimplicarea factorului uman in procesul autorizarii alimentarii si al declararii datelor de la bordul autovehiculului, rezultand astfel o acuratete de 100% a informatiilor pe baza carora se efectuaza rapoarte, grafice si analize de eficienta a flotei comerciale.

  Un desfasurator in care sunt trecute datele de identificare ale masinilor/soferilor, tipul si cantitatea de carburant alimentat, km. cititi automat, data si ora, statia de alimentare, se afla la dispozitia ta pe Internet.

  BENEFICIILE UTILIZARII

  Achizitionarea carburantilor pe credit

  Previne frauda prin neimplicarea factorului uman in autorizarea alimentarii si a culegerii datelor de la bordul autovehiculului (utilizatorii care au implementat solutia au inregistrat scaderi ale consumului de 10%-25%)

  Eficientizeaza managementul si contabilitatea flotei prin rapoartele, graficele si analizele oferite on-line de Fill&Go MANAGER

  ;
Contul meu

Tel verde - apel gratuit0800 0800 12

Fill&Go Fill&Go Service Control

Fill&Go Service Control

Fill&Go Fill&Go Service Control

Un serviciu modern, pentru eficienta maxima.

Fill&Go Fleet Management ofera o gama de servicii integrate, prin care poti eficientiza managementul flotei auto a companiei tale, intr-o singura aplicatie, a tuturor activitatilor de mentenanta a flotei.

Fill&Go Service Control ofera informatii complete, actualizate, despre operatiunile legate de service ale fiecarei masini din parcul auto al firmei.

Ca si Fill&Go Fuel Control si Fill&Go Vehicle Control, Fill&Go Service Control ofera informatii prin intermediul unei aplicatii bazate pe tehnologie performanta, a carei interfata este intuitiva si interactiva. Accesul la informatie se face simplu, pe baza de username si parola.

In modul cel mai simplu si rapid, vei putea accesa urmatoarele informatii, in functie de pachetul Fill&Go Service Control ales (Silver sau Gold): grile mentenanta preventiva, ITP, asociere facturi cu operatiuni din grila, evidente reparatii, piese inlocuite, asigurari, evidenta taxe si impozite etc. De asemenea, aplicatia va afisa notificari, in functie de termenele stabilite de catre tine, cu privire la: expirare asigurari, expirare termene taxe, impozite, schimb anvelope etc.

Fill&Go Service Control este disponibil acum in doua pachete, Silver si Gold, care iti ofera o serie de beneficii pentru eficienta maxima a managementului parcului auto.

  • Servicii

  • Silver

  • Gold

  • Definire sofer

  • Alocari soferi pe vehicule

  • Grile mentenanta preventiva

  • ITP

  • Inregistrare operatiuni efectuate

  • Asociere reparatii cu operatiuni din grila

  • Evidente reparatii

  • Facturi furnizori

  • Piese inlocuite

  • Inregistrare KM masina la momentul reparatiei

  • Detalii manopera

  • Anvelope

  • Asigurari si taxe

  • Asigurari

  • Evidenta si impozite

  • Alerte

  • Operatii de mentenanta preventiva, ITP

  • Garantii lucrari, piese schimbate

  • Notificare expirare asigurari

  • Expirare termene taxe, impozite

  • Notificare schimb anvelope

Contul meu

Tel verde - apel gratuit0800 0800 08 12

FILL&GO – Platesti online si castigi timp